+31 (0) 475 56 46 61
Holidaywheels Driessensstraat 1 6015 AD Neeritter

ACCESSOIRES

Bolderkar

Bolderkar

Gaat u met de kinderen een dagje uit, dan kunt u een bolderkar huren. Erg handig en leuk om de kinderen in te vervoeren, maar natuurlijk ook de rugtassen en de picknickspullen! Kinderen kunnen paard en wagen spelen met de bolderkar terwijl u  kunt genieten van de omgeving.

Fietskaarthouder

Fietskaarthouder

Een fietskaarthouder is een houder die u op uw fiets kunt plaatsen waar je kaarten in kunt zetten als je een langere fietstocht wil maken en geen gebruik wil of kan maken van een navigatiesysteem.

Fietskar

Fietskar

Een fietskar is eigenlijk een aanhanger maar dan voor uw fiets. Handig om bijvoorbeeld met een groep extra veel bagage mee te vervoeren.  

Fietstas

Fietstas

Het handige van deze fietstas is de veelzijdigheid. De tas is namelijk erg gemakkelijk te bevestigen aan uw bagagedrager met zijn ophanghaken. Daarnaast is hij er gemakkelijk af te nemen, zodat u de fietstas ook prima kunt gebruiken als gewone tas.

Hondenmand

Hondenmand

Leuke rieten hondenmand voor achterop de fiets. Met een eenvoudige bevestiging.

Meefiets

Meefiets

De meefiets is erg geschikt voor iets grotere kinderen die nog geen lange afstanden kunnen fietsen.

De fiets word bevestigt aan de zadelpen, dus het kind kan gewoon meetrappen. Maar hoeft geen kracht te leveren zoals op bv. een tandem.

Yepp Maxi Easyfit

Yepp Maxi Easyfit

Dit fraaie GMG YEPP kinderzitje is voor de wat grotere kinderen, geschikt voor kinderen t/m 6 jaar (tot 22 kg) en kan makkelijk op standaard bagagedrager gemonteerd worden, hier is in veel gevallen een easy fit opzet drager nodig. Door zijn siliconen rubberen materiaal zit dit kinderzitje zacht en neemt het geen water op als het buiten regent. Doekje erover en het fietszitje is droog en u kind zit comfortabel, droog en veilig op het kinderzitje. Door zijn geïntegreerde vering die zorgt voor een goede opvang van kuilen en hobbels in het wegdek zal het een comfortabele rit zijn voor uw kleine. Het wordt een plezier om achter op het kinderstoeltje te zitten.

De GMG Yepp heeft een optimale zitpositie voor uw kind dankzij goede armleggers op juiste hoogte en zijondersteuning. het fietszitje heeft een unieke, verende en verlengde hoofdsteun wat dit fietszitje extra comfortabel en veilig maakt. Het kinderzitje heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5 punt gordel met schouderbescherming. Uw kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. 

Yepp Mini GMG

Yepp Mini GMG

Dit kinderzitje is vaak het eerste fiets stoeltje waar uw kind op zit. Dat moet dus ook meteen veilig zijn! Dit kinderzitje is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).Als extra optie is er een unieke schokabsorberende slaaprol (snelle bevestiging) voor nog meer comfort en ondersteuning als uw kind in slaap valt wat de fiets ervaring voor uw kind prettiger maakt.De GMG Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voet bescherming is uitgerust met een 5 punt gordel met schouder bescherming.

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8