+31 (0) 475 56 46 61
Holidaywheels Driessensstraat 1 6015 AD Neeritter

Stadsfietsen

Batavus Personal Bike

Batavus Personal Bike

De Batavus Personal Bike is met recht een Persoonlijke Fiets omdat elk afzonderlijk exemplaar is voorzien van een unieke, goed leesbare en opvallende code.Oorspronkelijk bedoeld als zakelijke uitleenfiets is het inmiddels een populaire antidiefstal fiets geworden. Als echte stadsfiets doet hij niets meeren niets minder dan dat waar hij voor gemaakt is: u zonder poespas vervoeren van A naar B. Met de terugtraprem en de dichte kettingkast is de Personal Bike ook nog eens onderhoudsarm. Op de stevige, stalen bagagedrager kunt u uw spullen makkelijk vervoeren.

Gazelle Ambiance damesfiets

Gazelle Ambiance damesfiets

Deze degelijke fiets van de Hollandse fabrikant Gazelle is perfect voor korte maar ook lange fietstochten. De Gazelle Ambiance is een comfortabele dames stadsfiets met kunststof spatborden, speciaal gemaakt voor de verhuur.
Deze fiets heeft 7 versnellingen, een stalen frame en goed werkende verlichting (voor naafdynamo, achter batterij.


Gazelle Ambiance Heren

Gazelle Ambiance Heren

Deze Gazelle Ambiance heeft natuurlijk ook een model voor de heren. Dit model met onder andere kunststof spatborden is speciaal gemaakt voor de fietsverhuur. Hierdoor heeft het een stevig en duurzaam karakter. Het frame en de velgen zijn van aluminium wat, in tegenstelling tot staal, veel minder snel verroest (zeker bij beschadigde plekke). Deze 'Ambiance' is verder voorzien van 7 versnellingen (naaf), roller brakes (remmen) en voor (naafdynamo) en achter (batterij) verlichting.


Gazelle comfort Basic

Gazelle comfort Basic

De authentieke is al decennialang dé herkenbare stadsfiets in Nederland. Met het bekende frame met de rechte onderbuis en gebogen bovenbuis is deze fiets herkenbaar voor jong en oud. Deze oer Hollandse fiets beschikt over het vast verzet (single speed). Dit wilt zeggen dat deze fiets niet voorzien is van extra versnellingen. De originele terugtraprem maakt deze fiets dan ook helemaal compleet.

Gazelle MPB (Multi Purpose Bike)

Gazelle MPB (Multi Purpose Bike)

De gazelle MPB (multi purpose bike) is, zoals de naam al laat blijken, een multi functionele inzetbare fiets. Het is een comfortabele stadsfiets die dankzij de extra brede banden, stalen frame en een dubbele pootstandaard extra stevig is. Een speciaal blokkeersysteem zorgt er voor dat de fiets nooit meer onverwacht omvalt. Er kan op de Gazelle MPB een extra voordrager gemonteerd worden of natuurlijk gebruikt worden als moederfiets! Met rollerbrakes en 3 versnellingen is de MPB ook ideaal voor wat langere afstanden!

Gazelle MPB (Multi Purpose Bike)

Gazelle MPB (Multi Purpose Bike)

De gazelle MPB (multi purpose bike) is, zoals de naam al laat blijken, een;inzetbare fiets.Het is een comfortabele stadsfiets die dankzij de extra brede banden, stalen frame en een dubbele pootstandaard extra stevig is. Een speciaal blokkeersysteem zorgt er voor dat de fiets nooit meer onverwacht omvalt. Er kan op de Gazelle MPB een extra voordrager gemonteerd worden of natuurlijk gebruikt worden als moederfiets! Met rollerbrakes en 3 versnellingen is de MPB ook ideaal voor wat langere afstanden!

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6